Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /www/webvol18/t5/1712su0th6c5b2h/alga.co.rs/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/t5/1712su0th6c5b2h/alga.co.rs/public_html/includes/menu.inc).

Maloprodaja

Imamo svoja tri maloprodajna objekta veličine 100–200m² i u narednom periodu planiramo da proširimo svoju maloprodajnu mrežu. Jedan od naših marketa je zamišljen kao klasičan market, a druga dva kao novi koncept Hard diskont–a, gde pokušavamo da pratimo najnovije svetske trendove u oblasti maloprodaje.

Trudimo se da svakim danom budemo sve bliže svojim kupcima, kako ljubaznošću osoblja, tako i kvalitetom ponude i onim što je ipak najvažnije cenovnom politikom, jer smo svesni da je u današnjim teškim vremenima svaki dinar bitan kako i za naše kupce, tako i za nas.

Sve ovo uspevamo da postignemo korektnim i partnerskim odnosom i sa našim dugogodišnjim dobavljačima. Kroz godine smo razvijali naš odnos i uvideli da je osnov svega izgraditi međusobno poverenje i toleranciju - što mislimo da smo i uspeli.