Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /www/webvol18/t5/1712su0th6c5b2h/alga.co.rs/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/webvol18/t5/1712su0th6c5b2h/alga.co.rs/public_html/includes/menu.inc).

Zaposleni

Ono što svaku kompaniju pre svega i svih čini uspešnom, pravi razliku u odnosu na druge i predstavlja praktično njenu kičmu, su njeni zaposleni.

U kompaniji ako nemate izgrađene međuljudske odnose i ako nemate tim koji može da prati svakodnevni protok hiljade različitih informacija, njen rast, sigurno je da nemate uspešnu kompaniju. Mi mislimo da smo za sve ove godine, naravno i pored sporadičnih nesuglasica koje smatramo putem ka pronalaženju načina da se bude još bolji, uspeli da stvorimo snažan pobednički tim. To pokazuje i činjenica da su sa nama i danas ljudi koji su tu bili od samog pocetka, odnosno od nastanka naše firme, kao i da je u najtežim trenucima za naše preduzeće naš tim je ostao na okupu.